Deze garneertip is nog eenvoudiger dan de tip van gisteren, maar ook zeker zo leuk. Ik vind het namelijk heerlijk om water te drinken bij het eten. Saai he? Maar ik vind dat echt gewoon het lekkerst. Maar om dat saaie glas met doorzichtig niks een beetje op te leuken, heb ik hier een goede garneertip voor je. Druiven op een stokje.
Het is echt een heel eenvoudige tip, maar super makkelijk. En daarbij, ook nog heel geschikt om te serveren bij een kaasplank. Druiven gaan namelijk ook super goed met kaas, vind ik.
Het idee is dat je druiven aan een leuke cocktail-prikker rijgt en deze bij je kaasplank of in je glas serveert. Simpel he? Maar zo leuk!!
En nog een tip: Ik drink uiteraard graag een wijntje bij het kerstdiner, maar vind het ook heerlijk om water op tafel te hebben staan. De flessen van Evian zijn super geschikt als tafelwater. Het water is gewoon heel lekker, maar de mooie, eenvoudige flessen staan super mooi bij het kerstdiner. Een keer iets anders dan je karaf met kraanwater.
Voor meer fruitige tips, kijk hier:
- chocolade sushi met banaan
- zoetpikante mango chutney
- Roedjak Manis: Indische, zoetpikante fruitsalade