Deze gevulde paprika’s met roomkaas en spek zijn super lekker als hapje. Heb je ze liever als maaltijd, kun je hier puntpaprika’s voor gebruiken.
En het fijnste van dit recept? Je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig! De oven doet de rest van het werk. HOE easy!
puntpaprika's met roomkaas en spek
Ingredients
- 10 zoete snackpaprika's
- 1 bakje bieslook roomkaas
- 20 plakjes ontbijtspek of bacon
Instructions
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika's in de lengte doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Smeer in iedere helft wat roomkaas.
-
Omwikkel de paprika's nu met de plakjes spek en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bak ze ca. 15 minuten in de oven (hangt er vanaf hoe hard het gaat). De paprika's zijn klaar als het spek mooi krokant is.
We krijgen vanavond eters en we gaan dit maken als voorgerechtje!
We hebben dit gisteren voor vrienden klaar gemaakt. Was erg lekker en ziet er ook heel leuk uit.
Jaaaa deze bedoelde ik gisteren! Ik wist dat het iets was uit de oven ???
Haha oooh.. Jij zei dat je iets had gemaakt met courgette..!!
Op hoeveel graden moeten ze,en moeten ze in het midden in de oven?