Deze lekkere omeletrolletjes met gerookte zalm en bieslook roomkaas zijn echt super leuk om te zien, eenvoudig om te maken en perfect voor de (kerst)borrel!
Vandaag heb ik een super eenvoudig en klein receptje voor je, maar het is oh, zo lekker! Het zijn namelijk omeletrolletjes met gerookte zalm en roomkaas! Een ideaal hapje om te maken voor bij de borrel, of als mini gerechtje bij een kerst ontbijt of -brunch.
Wat heb je nodig:
- 3 eieren
- 100 g roomkaas met kruiden
- 200 g gerookte zalm
- verse groene kruiden (bijvoorbeeld bieslook, peterselie en basilicum
Zo maak je het:
ZO MAAK JE HET
- Kluts de eieren. Hak de groene kruiden (de hoeveelheid is naar smaak) fijn en roer ze door de geklutste eieren. Bak met het mengsel 2 middelgrote omeletten
- Laat de omelet even afkoelen
- Bestrijk de omelet (volledig) met de roomkaas en zalm en rol de omelet vervolgens voorzichtig op.
- Snijd de omelet rollen vervolgens met een goed scherp mes in kleine rolletjes van sushi formaat. Smakelijk!