Dit kleine hapje met witlof, gerookte zalm en mosterd dillesaus is een heerlijk, eenvoudig klein hapje voor bij de borrel. Het hapje zelf is echt zo klaar. Je kunt natuurlijk ook kant en klare mosterd dillesaus gebruiken, maar ik raad je aan om hem zelf te maken. Het is namelijk zo gebeurd en echt zoooo de moeite waard! Echt mega lekker.
witlof hapje met gerookte zalm en mosterd dillesaus
Ingredients
- 1 stronk witlof
- 100 g gerookte zalm
- mosterd dillesaus
- verse dille
Instructions
-
Haal voorzichtig de blaadjes van het stronkje witlof. Snijd de zalm in reepjes en verdeel de zalm over de blaadjes. Doe op ieder blaadje witlof met zalm wat mosterd dillesaus en een takje verse dille en klaar. Super lekker!!
Voor nog meer borrelhapjes, klik je hier:
- Pinchos met brie en cranberrysaus
- Feestelijke geitenkaas balletjes
- cranberry gehaktballetjes met bladerdeeg sterren
Beste,
Eerder heb ik op de site ’n kerstboom met tomaat, kaasjes ed gezien. De piek was ook ’n ster van kaas, deze kan ik niet meer tetug vinden.
Zou u deze naar mij kunnen sturen?
Hoi Ingrid, ik denk dat je die ergens anders hebt gevonden. Ik heb zoiets namelijk nog niet op de blog! Ik heb wel een hoop ander lekkers dat je misschien leuk vindt! Liefs, ?