Ga terug
Print
cubano sandwich met kalkoenfilet en gruyere

Cuban Sandwich met kalkoenfilet en Gruyère kaas

calorieën (per portie): 554
vet (g): 19,9
koolhydraten (g): 56,8
eiwit (g): 34,7
vezels (g): 5,2

Ingredients

  • 100 g ciabatta brood
  • 2 grote augurken
  • 2 el Franse mosterd
  • 50 g Gruyère kaas
  • 60 g kalkoenfilet (ca. 3 plakken)
  • 10 g boter

Instructions

  1. Snijd de kaas en de augurken over de lengte in plakken. Snijd het ciabatta brood door midden en besmeer de binnenkanten beide met de Franse mosterd.

  2. Begin nu met het beleggen. Beleg het, met mosterd besmeerde brood, met de plakken kaas, augurk en kalkoenfilet en leg vervolgens de andere helft van het brood er op. 

  3. Verhit ondertussen een koekenpan op het vuur, of een grillapparaat. Besmeer de buitenkanten van de Cuban sandwich met boter en pak de sandwich aan beide kanten goudbruin en tot de kaas is gesmolten. MEGA LEKKER MAAL, DIT!