Als je al ingemaakte uien in de koelkast hebt staan, dan is dit gerecht echt zó klaar. Moet je deze nou nog maken? Dan staat er op de blog (een paar posts terug) een recept. Het kost je dan ongeveer een half uurtje langer om dit gerecht te maken. Misschien zelfs minder. Je kunt namelijk dit gerecht deels maken, terwijl de uien in het zuur liggen. Ideaal. Zo heb ik het namelijk ook gedaan!!
Snijd de tempeh in de dunne plakken. Verhit wat olie in een pan en bak de plakken mooi goudbruin.
Haal intussen de mais uit het blik en laat het goed uitlekken. Doe de mais even apart in een kom. Hak de munt en koriander fijn en meng 3/4 deel hiervan door de yoghurt. Zo krijg je een mooie dressing. De rest van de kruiden kun je later gebruiken om te garneren.
Als de tempeh gaar is kun je het bord gaan opmaken. Scheur de zak chips open (dit is vrijwel de makkelijkste handeling van allemaal), leg wat chips op het bord en strooi er wat mais, uien en de groende kruiden over. Verdeel de barbecuesaus over de plakken tempeh.
Het lekkerste is om een nacho te nemen, hier wat tempeh en groente op te doen en dan te dippen in de yoghurtdressing. Echt een feest. Smakelijk!!