Ga terug
Print

Mini Kaasfondue: Camembert uit de oven

Author Kel

Ingredients

  • 1 camembert in een doosje LET OP! als het doosje gelijmd is, kan hij niet in de oven. Haal het doosje er dan af!
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el honing
  • verse tijm en rozemarijn
  • peper en zout

Om te dippen

  • stokbrood
  • broodstengels
  • plakjes kipfilet
  • rauwkost

Instructions

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd met een mesje kleine inkepingen in de bovenkant van de camembert.

  2. Snijd de knoflook in plakjes en duw deze in de gleufjes. Stop met een mes ook kleine takjes tijm en blaadjes rozemarijn in de camembert en bedruppel met honing.

  3. Strooi als laatste een beetje peper en zout over de kaas heen en zet de camembert ca. 15 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

  4. Gebruik het brood of het andere lekkers om in de camembert te dippen.