calorieën (per portie): 162
eiwit: 10,1 gram
koolhydraten: 14,9 gram
vezels: 0,5 gram
vetten: 6,1 gram
Verwarm de oven voor op 180-200 graden (dit hangt af van je oven. De mijne lijkt altijd iets warmer). vet een muffinvorm in met bakingspray of olijfolie. Snijd de korstjes van het brood en doe in ieder vakje van de muffinvorm, een sneetje brood. Ik heb zelf een bakvorm voor 6 muffins, dus dat is perfect.
Duw de sneetjes brood goed aan, zodat ze een bakje vormen en het brood ook goed plat is.
Verdeel de gerookte kipfilet en de kaas over de 6 muffinvormpjes. Klop het ei met de fijngehakte bieslook en het zout en peper. Verdeel het mengsel over de 6 vormpjes.
Bak de toast ei muffins in ca. 15-20 minuten gaar en goudbruin in de oven. Serveer ze warm!!