calorieën per portie: 359
eiwit: 14,9 gram
koolhydraten: 45,7 gram
vezels: 8,6 gram
vetten: 11,2 gram
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de hamburger bollen doormidden. Verhit een grillpan en leg de bollen met de snijkant 1 a 2 minuten in de pan, tot de broodjes een grillstreepje krijgen. Haal de broodjes uit de pan en leg apart.
Snijd de stukken ananas in drieën en leg deze nu
in de grillpan. Als je schijven hebt, kun je ze in hun geheel in de pan leggen.
Bak de ananas tot ze een mooie grillstreep krijgen.
Leg ondertussen de BOON burgers op een bakplaat
en zet ze in de oven voor 10 minuten tot ze lekker knapperig zijn.
Snijd de ui in ringen en de jalapeno in
schijfjes.
Nu kun je beginnen met bouwen. Neem de
onderkanten van de broodjes en leg hier een handje veldsla, schijfjes ui, een
BOON burger chili, de ananas en de jalapeno peper op. Doe als laatste de
bovenkant van het broodje erop en klaar is je BOON Hawaï burger.
OPTIONEEL: Hak de verse koriander
fijn en meng deze met de Griekse yoghurt. Verdeel het sausje, vlak voor het
serveren, over de burgers.